fbpx

Iași – Topul celor mai populare locuri de ieșit în oraș

Îmbătrânim, dragii mei. Pe vremuri știam toate locurile bune de ieșit în oraș, știam ce e pe val, acum cred că știu mai multe despre locurile de joacă și cluburile cu activități pentru copii. Dar asta e viața, fiecare etapă cu bucuriile ei. Totuși, m-am bucurat că am dat peste topul ăsta cu Cele mai populare locatii de pe Instagram din Iasi, când mai ajung prin zonă să știu unde trebuie să dau Check in, să mă văd și eu cu lumea bună.

Pe primele locuri la popularitate printre localurile din Iași sunt Frankly Burgers, Creperia Bruno, Madison Palas, Bistro Moo și Cafeneaua noastră, iar eu recunosc că nu am fost la niciunul, rușine să îmi fie.

Mi s-a părut mai amuzant că sunt o mulțime de localuri populare pe Instagram dar care nu au și ele un cont amărât unde să mai pună o poză cu un cocktail, o promoție, gen Acaju, Atelierul de Bere sau La Conac, de care știu și eu. Ok, nu trebuie să fie toată lumea pe Instagram, dar dacă vezi că ai clienți care pun poze din locația ta nu te-ai gândit să creezi și tu o pagină?

GetOut văd că are topuri cu locurile faine și pentru Cluj, Timișoara, Sibiu, Constanța, București și Oradea. Nici un top cu locațiile din Bacău, evident, dar avem un top fain pe TripAdvisor, dacă căutați papa bun în zonă.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *