fbpx

Iași: Workshop-urile PRbeta pentru studenții pasionați de comunicarea online

Dacă vă învârtiți prin online probabil ați auzit de Workshop-urile PRbeta, ce au loc în mai multe orașe din România. Pe scurt ele sunt dedicate studentilor care vor să facă PR online și să acumuleze cunoștințe de la oamenii din domeniu.

În Iași workshop-urile au loc între 3 – 8 decembrie, câte un curs pe zi timp de 6 zile, fiecare curs durează 4 ore. În cele 4 ore vor fi atât perioade de predare cât și aplicații practice. Dacă sunteți studenți și vă interesează cursurile trebuie să vă înscrieți până pe 30 noiembrie.

Workshop-urile PRbeta

Workshop-urile PRbeta își propun să ajute studenții să facă primii pași corecți în comunicare online, oferindu-le posibilitatea de a învăța de la specialiști în comunicare și de a pune în practică cunoștințele dobândite în cadrul unor companii care își desfășoară activitatea în cele mai mari orașe ale țării.

În cadrul Workshop-urilor PRbeta studenții se întâlnesc cu reprezentanți ai companiilor care oferă internship-uri în comunicare online, dar și cu reprezentanți ai agențiilor de recrutare care includ în oferta lor locuri de muncă în domeniul comunicării. Astfel, o dată încheiată perioada de training, studenții au posibilitatea de a pune în practică, în cadrul unor companii, ceea ce au învățat și au experimentat în timpul workshop-ului.

Workshop-urile PRbeta se adresează studenților care doresc să profeseze în domeniul comunicării online. Ei au posibilitatea de a pune în practică cunoștințele dobândite în timpul facultății și în timpul workshop-ului, în cadrul companiilor în căutare de forță de muncă, dar dacă doresc pot opta și pentru un internship în cadrul acestora. Internship-urile pot fi plătite sau nu, această opțiune rămânând la atitudinea companiei care le oferă.

În al doilea rând, workshopurile se adresează companiilor în căutare de junior online PR sau de oameni de comunicare pe care aleg să îi formeze conform politicii companiei. Studenții pe care îi pot recruta fac parte din elita anilor terminali ai facultăților de profil și beneficiază de formare gratuită în cadrul workshop-urilor, dar și de susținere în lunile care urmează.

Cum se desfășoară Workshop-urile PRbeta?
Studenții se pot înscrie pe parcursul a minimum 3 săptămâni. Tot ce trebuie să facă este să trimită un e-mail cu un CV și o scrisoare de intenție la adresa de contact a PRbeta, ulterior vor fi contactați pentru interviuri. Mai multe detalii despre workshop-uri și înscrieri găsiți pe workshops.prbeta.ro.

Trainerii Workshop-urilor PRbeta:
1. Alina Crâncău, Online Communications Specialist la Farmec.
2. Alexandru Negrea, Social Media Manager BCR
3. Dragoș Alexa, Consultant Marketing și Strategii de comunicare –
4. Răzvan Baciu, Owner la Compania de Online.
5. Corina Săftescu, profesor asociat la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul UVT.
6. Victor Kapra, Consultant independent în comunicare, cu o vastă experiență în Jurnalism și Strategii de comunicare online.
7. Monica Jitariuc, Head of Social Media la The Practice

Apropo de workshop-uri, pentru Iași se mai caută companii dornice să ofere internship-uri studenților ce participa la workshop-uri, între 1 și 3 luni, e suficient să trimiteți un email pentru detalii.

Dacă aș fi student acum în Iași la comunicare sau marketing nu aș rata workshop-urile, puteți acumula multe informații utile într-un timp scurt, pe lângă internship-urile care vă pot ajuta să puneți în aplicare tot ceea ce învățați.

Recomandă

Un comentariu

  1. Mai puţin şi terminăm workshop-urile la Timişoara. Trainerii sunt excepţionali şi studenţii sunt foarte entuziasmaţi. Abia aşteptăm să mergem şi în Cluj, Bucureşti şi Iaşi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *