Agregatoare: BlogIasi.ro – comunitatea bloggerilor furati din Iasi

Despre spammeri si agregatoarele care fura continut am mai scris, vad ca au inceput sa prinda avant si la nivel local, chiar in Iasi.

BlogIasi.ro se vrea a fi o revista a presei locale si nationale( INCA UNA? ), tot continutul aflat pe site fiind extras din feedurile ziarelor si blogurilor din Romania. Desigur, fara permisiune, pe mine nu m-a intrebat nimeni de acolo daca sunt interesat sa imi fie preluate articolele, mai exact TOATE posturile pe care le scriu aici, unul dupa altul, sunt preluate direct prin RSS. BlogIasi.ro – hoti de continut.

V-ati cautat recent informatiile de pe blog, sa vedeti cine va mai fura? Intrati pe BlogIasi.ro, indiferent ca sunteti un blogger din Iasi sau din alt oras. S-ar putea sa aveti o surpriza! Bonus, hotii de la BlogIasi.ro nici nu ofera o adresa de email oficiala sau un numar de telefon unde pot fi contactati pentru o livrare de carne in frigider, singura data de contact de pe site fiind blogiasi@yahoo.com, iar partea cea mai tare este ca ei iti ofera onoarea de a fi inscris in lista lor cu ziare si bloguri de pe care fura continut.

Trebuie doar sa afisezi un banner de 150*150 pixeli. Ati inteles? Tu te inscrii, iti pui bannerul cu link catre ei, deci le cresti page rank-ul, le oferi continutul tau gratuit, iar ei il fura si il afiseaza pe site-ul lor, articol cu articol, desigur, in limita a 250 de caractere de articol, ca asa e legea. BlogIasi.ro – hoti de continut.

Sunt curios, cati din bloggerii ale caror articole sunt furate de agregatorul asta s-au inscris “voluntar” in comunitatea celor care sunt furati?

Ce vor spune hotii de la BlogIasi.ro:

  1. Ca sunt acoperiti legal, deoarece nu preiau decat maxim 250 de caractere. Mi se rupe, voi imi preluati toate articolele, unul dupa altul, deci sigur nu e nici o greseala. Verificati putin conditiile de preluare a continutului de pe blog. Nu mai furati de la mine. BlogIasi.ro – hoti de continut.
  2. Ca ofera link catre posturile originale. Mi se rupe. Oricum linkurile oferite nu sunt directe, sunt linkuri catre feedul meu. Nu mai furati de la mine. BlogIasi.ro – hoti de continut.
  3. Ca vor sa ajute la cresterea blogosferei iesene si nationale, sa centralizeze informatiile din presa si blogosfera… Mi se rupe. Zelist.ro face asta, Blogfest.ro face asta, voi sunteti doar niste hoti de continut.  Nu mai furati de la mine. BlogIasi.ro – hoti de continut.

Ai blog? Ai atitudine.
Scrii zilnic sau cel putin odata la doua saptamani?
Inscrie-ti blogul in noua comunitatea Blogurilor din Iasi -BlogIasi.ro
CUM? E simplu:
* Introdu codul de mai jos pe prima pagina a blogului tau.
* Trimite-ne un email la blogiasi@yahoo.com, cu subiectul “Inscriere Comunitate” si trimite-ne adresa blogului tau
* Daca blogul tau indeplineste conditiile de mai sus, in maxim 24 de ore, blogul tau va fi adugat in Comunitatea Blogurilor din Iasi – BlogIasi.ro
CE VEI PRIMI?
De trei ori pe zi se face indexarea listei cu bloguri
Postarile tale vor aparea pe prima pagina, ordinea fiind una strict cronologica
Cel mai citit articol va castiga premiul “Articolul Lunii”.

Mie imi fura deja articolele de cateva zile, desi nu m-am inscris nicaieri, doar daca nu m-am lovit rau la cap! Luati-va premiul “Articolul lunii” si bagativi-l undeva. Poftim, furati si articolul asta, daca va place cum scriu si ati uitat sa ma intrebati daca am chef sa imi furati continutul, articol cu articol. BlogIasi.ro – hoti de continut.

De ce nu imi convine mie ca un agregator nenorocit sa imi preia articolele? Pentru ca agregatoarele astea fura de la mine, de la tine, aduna foarte mult continut, cresc rapid ca pagerank si ajung dupa un timp sa fie chiar mai relevante in cautarile Google decat articolele noastre, unde chiar se afla informatia pe care lumea o cauta prin motoarele de cautare. Totul fara a scrie nimic, doar furand articole de la altii. Nu mai zic de numarul de vizitatori, e clar ca creste foarte rapid, si imediat ce incepe sa creasca, apar si reclamele, fiti siguri! Nimeni nu face nimic in scopuri filantropice, va asigur.

BlogIasi.ro: comunitatea bloggerilor furati din Iasi

P.S: Din cauza hotilor de genul asta am eu link catre blog sub articole, in RSS Feed, cel putin asa sunt sigur ca aflu cine ma fura si ma aleg macar cu un link curat.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

8
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
god
Member

deny from 89.38.214.199

ah, w8, tu ai blogul prin feedburner 🙁

kln_viorel
Member

misto idee marius. merita premiati. eu nu m-am regasit inca

Marius Sescu
Vizitator

@zoso – stiu, sunt de moda veche.:d
@iasivezi – da, cineva a redescoperit roata si focul.

sextinio
Vizitator

stii cumva cum pot sa scap de hotii de la blogiasi?

Dan
Vizitator

sper sa preia si articolul asta de la tine. ar fi tare:))
si sa mai adaug ceva la lista ta de rele despre blogiasi.  site-ul lor se pare ca e “percutat” rau. mie cel putin mi s-a sculat antivirusul de fiecare data cand am incercat sa intru acolo.

Denisa
Vizitator

Sa inteleg ca mai bine nu-ti inscrii site-ul pe agregate ca ai sa ajungi la cautari mult sub ele. Am inteles bine?

Flamanzila
Vizitator

Am avut surpriza sa ne fie preluat continut chiar si de pe un site comercial – e vorba de site-ul de comenzi de mancare iesean flamanzila.ro. Au luat chestii legate de concursurile noastre si le-au postat. Mare e gradina ta doamne, si multi au blog in Iasi…