Cum îți dai seama că ți-ai găsit jobul ideal

Mă uitam într-o perioadă la articolele alea stupide, de genul 25 signs you hate your job, și pe atunci mă gândeam că e simplu să îți dai seama dacă îți urăști jobul, e suficient să te uiți în oglindă timp de o săptămână și să te întrebi dacă îți urăști viața. Dacă ziceai DA zilnic e clar că are legătură cu jobul, dacă zici DA doar 2 zile din 5 e ok, tuturor ni se mai întâmplă. Din fericire e mult mai ușor să îți dai seama dacă ți-ai găsit jobul ideal.

Azi am ajuns la birou dimineață devreme, am avut vreo 2 întâlniri pentru ceva consultanță cu clienții, am lucrat 3 ore la un site, am trimis niște emailuri, am dat câteva telefoane și deja era ora 4 fără să îmi dau seama. Nici măcar să mănânc nu am apucat, că a trebuit să fug după fete prin oraș.

Și partea faină e că nu am plecat nervos de la birou, chiar mi-a plăcut ziua, că am făcut chestii utile, am vorbit cu oameni faini.

Cam așa îți dai seama că ți-ai găsit jobul ideal, timpul zboară fără să îți dai seama și nu pleci de la birou înjurând de toți și de toate. Și dacă ai noroc banii sunt suficienți, dar nu factorul principal care te face să te ridici dimineața din pat, mai e și ceva pasiune pentru ceea ce faci.

La voi la job e totul ok? 🙂

Recomandă prietenilor!2
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Marius
Vizitator

Acasa e totul bine. 🙂 Timp sa fie sa le faci pe toate.