fbpx

Măști faciale frumoase și sigure de la MaskDepot, cu 20% reducere

Situația nu e roză, dragii mei, din ce văd în jurul meu în continuare vom avea nevoie de măști faciale care să ne protejeze eficient. Poate vreți totuși să fiți și la modă, și în siguranță,  de aceea am vorbit cu prietenii mei de la MaskDepot Iași, ce fac măști fashion care au în interior același strat filtrant cu măștile medicale profesional.

Am obținut un voucher de 20% reducere pentru cititorii blogului folosind codul MARIUS20, aplicabil tuturor celor 200 de măști de pe site.

Sunt multe măști fashion pe piață, dar majoritatea au doar o bucată de material textil, fără protecția oferită de măștile medicinale. Spre deosebire de ele, măștile MaskDepot sunt făcute chiar la noi, în Iași, și au în interior același strat filtrant cu măștile medicale profesionale, motiv pentru care au primit certificarea “Covid-19 Approved”.

Rezultatele de laborator arată filtrarea de 99% pentru particule de 3 microni. Filtrarea este asigurată de stratul din Polipropilena Melt Blown, amplasat între stratul interior cu respirabilitate ridicată și cel exterior, imprimat, din poliester.

Acest strat este dispus pe întreaga suprafață a măștii și este același cu cel folosit în măștile medicale profesionale, filtrând particule ca praf, polen, mucegai sau particule purtătoare de bacterii sau viruși.

În plus măștile sunt reutilizabile de 30 de ori, costul purtării ajungând mai mic decât al măștilor de unică folosință, dacă vreți să vă justificați alegerea și din punct de vedere financiar.

Ca să nu vă incomodeze când purtați masca mai mult timp, banda textilă din jurul urechilor e reglabilă cu un stopper de silicon. Cu ajutorul acestuia, masca se ajustează ușor pe orice fizionomie sau mărime a capului, indiferent dacă alegeți mărimea pentru copii (S), femei (M) sau bărbați (L, XL).

Purtați ochelari? No problem, și fondatorul MaskDepot e ochelarist, deci s-a gândit la aerul enervant care tot aburește ochelarii și a inclus o bandă metalică de 10cm în dreptul nasului, astfel încât masca vine perfect pe fizionomie și nici nu iese aerul cald pe ochelari, nici nu intră aerul nefiltrat, ca la măștile exclusiv textile.

Nu știți ce model să alegeți de pe MaskDepot? Vă recomand eu câteva:

Pentru domnișoare și doamne Frunze Aurii sau Dantelă Neagră.

Pentru copii Desene Spațiale sau Capuri de Pisici Drăguțe.

Pentru bărbați Abstract Geometric sau Aproape Neagră, care e și preferata mea, merge la orice ocazie.

Cei de la MaskDepot fac și măști personalizate pentru business, cu logoul firmei sau al evenimentului sau un mesaj dedicat, dar vă povestesc în alt articol despre asta, că au și niște exemple faine.

Aveți grijă de voi și nu uitați codul MARIUS20, aplicabil tuturor celor 200 de modele de pe site. Primiți 20% reducere cu el.

Apropo, voi ce fel de măști folosiți?

Recomandă

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *