fbpx

Numarul de telefon de acasa

14 Comentarii

 1. eu da. acuma e o chestiune de context daca e primul sau nu. avand in vedere ca “acasa” are primele 2 litere de la inceputul alfabetului si ca agenda telefonului ordoneaza alfabetic… e clar ca devine primul. mai mult, daca mai ai si un Sony-Ericson (asa am eu… ce sa fac) si-ti salvezi “catea de vizita”, ajungi sa ai si propriul numar de telefon (ceea ce mi se pare inuti daca nu ai peste 80 de ani).

  adi’s last blog post..Latest newsÔÇŽ

 2. ziceam ca numarul de mobil e inutil sa-l ai pe… mobil. vCard-ul ala iti adauga numele (propriu si personal) in agenda… si e cam ciudatat… nah. sincer eu ma intreb de ce am numarul de acasa pentru ca oricum sansele sa raspunda cineva sunt nule.

  eu cred ca e mai mult o chestie de comfort moral… ca stii ca poti suna acasa, decat o chestie de utilitate. telefoanele utile le ai pe speed dial si eventual sunt mobile ca asa stii sigur ca e cineva la celalalt capat, nu?!

  adi’s last blog post..Latest newsÔÇŽ

 3. daca il inregistrezi cu “home” in loc de “acasa” sigur nu va mai fi primul….tot statistic vorbind, sunt f putine nume care sa inceapa cu ab….. sau ac….. ­čÖé

 4. depinde de cum iti treci contacetele in lista. daca treci nume prenume, sau prenume nume.. prenume care sa incea cu “ab” sau “aa” sau “aca” nu cred ca sunt (la romani).

  cred ca important nu este faptul ca e primul sau al doilea, ci ca este. daca motivele pentru care este primul sunt tehnice, motivele ca “este” (numarul in lista) sunt interesante/amuzante. ca dovada faptul ca de multe ori uiti sa updatezi numarul respectiv…

  adi’s last blog post..Latest newsÔÇŽ

 5. eu de exemplu nu am primul numar “acasa”…si nici nu cred ca stiu numarul de acasa…am numarul mamei si al tatalui….aaa si plus numarul soacrei il am trecut home marius ­čśÇ deci nu am “acasa” in agenda ­čść …..marius stie!!!!

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *