Pentru o societate mai bună

În sfârșit, ninge ca în povești, sau ca în filmele de groază, depinde pe ce canal de știri te uiți. Totuși, dimineață am văzut că treaba e foarte groasă, cu zăpada pe mașină de 30 cm, așa că m-am echipat, am luat lopata ce prindea praf în boxă de 4 ani și m-am apucat de curățat parcarea, în loc să mă plâng că Primăria nu face nimic. Ce să fac, dacă nu stau pe ulița principală?

Într-o oră eliberasem mașina, am curățat drumul cât să pot ieși din parcare, am plecat prin oraș cu treabă și m-am întors la prânz. Nu trecuse nici un plug, evident, dar mai aveam vreo 5 vecini care trăgeau de zor, așa că am eliberat toată parcarea și strada. Probabil mâine dimineață o luăm de la capăt, pentru că #iadulalb.

Știu, e mai ușor să te plângi, să aștepți mereu să ți se dea, să stai la căldurică, să nu îți pese, să spui că alții trebuie să facă, mai ales acum, că a venit PSD-ul și ne promite de toate dacă închidem ochii, dar pentru o societate mai bună ar trebui să punem mâna și să facem, să ne implicăm, nu să așteptăm mereu pomană. Și nu mă refer doar la zăpadă.

Parcă altfel merge un pahar de whisky după un antrenament din ăsta. Voi bine sănătoși?5 Comentarii

Știu că abia aștepti să îmi spui că nu am dreptate: