Primii cercei ai Dianei

Tocmai i-am făcut găuri și i-am pus primii cercei Dianei, acum 3 zile. Nu a comentat și nu a plâns deloc, ba am impresia că îi plac noile accesorii Unde am fost ? Normal că la Coriolan, mai exact cel din Iași, de lângă piața Nicolina.

Aa, doctorii recomandă să faceți găurile la copiii mici după 6 luni.

primii cercei Diana

Până acum am surprins toate momentele importante din viața Dianei, și are doar 6 luni. Cred că sunt deja vreo 10 GB de fotografii și clipuri video doar cu ea. Da, acum putem înregistra viața bucată cu bucată, camerele foto și video sunt tot mai ieftine, spațiul de stocare e la dispoziția oricui.

Întrebarea e ce urmează? Vom avea cu toții în viitor implanturi care să ne înregistreze orice clipă din viață?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
9 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
anda_elena

Ai “impuscat-o”! Peste 6 luni – daca gaurile sunt facute cu “pistol”. Daca sunt cu acul, se poate din maternitate, sau oricand pana la 6 luni si dupa. Mariei i-a pus mama mea la 3 luni 🙂 Avem niste fetite curajoase, neplangarete! 🙂 Acum, sa raspund si la intrebare. Imi doresc sa nu se ajunga la inregistrarea oricarei clipe din viata noastra. Pare interesant, intr-o prima faza. Dar, de cate ori nu ne dorim (acum) sa inchidem usa la camera si sa ramanem singuri, noi cu noi si cu gandurile noastre? De cate ori nu traim momente pe care ne… Citește tot »

akbar

De ce “normal că la Coriolan…”!?!

vlad gidea

Parintii mei au lucrat ani buni cu Coriolan si nu au fost niciodata probleme.

Ana

Mai, Marius, mai, da’ chiar o dai asa in fasole? Incepi cu una si termini cu alta….da’ una si alta nu au nici o legatura intre ele :((

Ana

Chiar nu ma refeream la talent, ci la faptul ca voiam sa citesc si ma asteptam sa citesc despre cercelusii Dianei si incepusesi asa de frumos, dar hopa ca din paragraful doi ai dat-o pe smecherii tehnice pentru imortalizat amintiri 😀