fbpx

Sexul vinde

Ieri clipul cu Monica si Irinel Columbeanu, cu sexul oral, a facut mare valva in toata Romania.
Il postasem si eu de dimineata, stiam de el deja din timpul noptii, si am pus linkul si aici. Nu ma asteptam ca romanii sa fie asa innebuniti dupa Monica si Irinel, sincer. Rezultatele acelui post le vedeti in pozele de mai jos:

6

top cresteri

record

NU pot sa zic ca nu m-am bucurat ca a crescut numarul de vizitatori (foarte mult), dar oricum majoritatea nu vor da a 2-a oara pe aici, cred. Au aparut foarte multe comentarii, majoritatea cautand sa injure intr-un mod cat mai “manierat” sa zicem. De aceea am blocat si comentariile. Se vorbea prea mult fara rost.

CoNCLUZIA: In Romania sexul vinde, si poate chiar mai mult decat in alte tari. Singura diferenta este ca in alte tari lucrurile sunt privite normal, pe cand la noi majoritatea prefera ca in public sa nu recunoasca nimic, iar cand ajung acasa sa isi arate adevarata fata.
Foarte multi cititori se aratau scandalizati de clipul cu sexul oral, de parca era prima data cand auzisera de asa ceva, si sincer nu cred ca era cazul.
Deci, asta e ROMANIA! Ne place sa injuram, sa cautam materiale deocheate, iar in public sa parem sfinti. Sau poate ma insel eu, din nou!

Recomandă

4 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *