fbpx

Când apare sezonul 5 din The Last Kingdom?

Fanii serialului The Last Kingdom nu mai au mult de așteptat până la apariția noului sezon. Așadar, dacă te întrebi când apare The Last Kingdom, data oficială a fost deja anunțată: 9 martie. Eu am pregătit deja popcorn-ul. Trebuie să recunosc, nu credeam că mă va prinde, dar după primele 4 sezoane pot zice chiar că se apropie de The Vikings, ca poveste și intensitate.

Pe platforma Netflix vor fi publicate încă 10 episoade, care pornesc de la următoarea idee: “Au trecut ani buni de la evenimentele din ultimul sezon, iar regele Edward încă mai continuă cu ambițiile sale de a uni Regatele Saxone pentru a îndeplini visul regretatului său tată”.

Ultimul sezon din The Last Kingdom va introduce și personaje noi precum Aelfweard (Ewan Horrocks), Aethelstan (Harry Gilby), Bresal (Harry Anton), Constanin ( od Hallett), părintele Benedict (Patrick Robinson) și Aelfwynn (Phia Saban)

În plus, armonia dintre danezi și saxoni este amenințată și acțiunea din noul sezon al The Last Kingdom se anunță explozivă, cu multe răsturnări de situație și trădări. Din informațiile făcute publice, Uhtred va fi nevoit să se confrunte cu “cei mai mari dușmani” de până acum.

Succesul The Last Kingdom a dus la apariția unor noi producții

The Last Kingdom este unul dintre cele mai apreciate seriale istorice din ultimii ani, iar succesul producției a dat naștere unor noi titluri. Spre exemplu, există inclusiv un slot cu numele The Last Kingdom, disponibil în secțiunea pacanele online NetBet. Lansat de compania Skywind Group, acesta conține pasaje din serial, iar jocul începe cu prezentarea lui Uhtred. Apoi, printre simboluri se află principalele personaje.

În plus, la ceva timp după ce s-a anunțat că sezonul 5 din The Last Kingdom va fi ultimul, echipa de producție a dezvăluit că se pregătește lansarea unui film spin-off de cinema. Acesta se va numi Seven Kings Must Die și va fi lansat tot pe Netflix.

Detalii despre film nu au fost comunicate oficial până acum, dar este clar că Alexander Dreymon va păstra rolul lui Uhtred. De asemenea, mai multe personaje își vor păstra rolurile, dar vor fi și mulți actori noi.

Conform informațiilor din presă, filmările pentru Seven Kings Must Die vor începe în perioada următoare, iar lansarea este așteptată pentru finalul anului 2022 sau cel mai târziu mijlocul lui 2023. Regizor va fi Ed Bazalgette, scenarist Martha Hillier, iar producători Mat Chaplin, Nigel Marchant și Gareth Neame.

The Last Kingdom a început în 2015

Chiar dacă este considerat un serial de succes bun de făcut binging, fanii au avut ceva de așteptat pentru a vedea noi episoade din The Last Kingdom. Primul sezon a debutat pe 10 octombrie 2015, pe BBC Two și a avut opt episoade, finalul seriei fiind pe 28 noiembrie 2015.

Apoi, al doilea sezon a apărut la ceva distanță, pe 16 martie 2017, tot cu opt episoade difuzate de BBC Two, până pe 4 mai 2017.

Începând cu sezonul trei, producția a fost preluată de Netflix, care a lansat direct pe platformă toate episoadele. Așadar, sezonul cu numărul 3 a fost lansat pe 19 noiembrie 2018 și a avut zece episoade. Sezonul 4 a apărut pe 26 aprilie 2020, cu același număr de episoade.

În fine, ultimul sezon din The Last Kingdom va debuta pe Netflix pe data de 9 martie 2022, când vor fi publicate ultimele 10 episoade. Foarte mulți fani așteaptă să vadă cum se va încheia acest serial ce a ieșit în evidență prin intrigă și violență. Filmările pentru sezonul 5 din The Last Kingdom au început în iunie 2021, iar teaserele publicate până acum Netflix le-au dat speranțe fanilor că vor putea vedea un final de cinci stele.

Voi v-ați uitat la serial, sau aveți ceva mai bun în lista de favorite?

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *