Sfaturi de parenting

Când nu aveam copil și îmi dădeam cu părerea despre cum e să ai un copil mic mi-am dat seama că ăștia cu bebeluși râdeau și cu fundul de părerile mele și cât de naiv sunt.

Când a apărut Diana în familie și eu îmi dădeam cu părerea despre cum e sa ai un copil de grădiniță mi-am dat seama ca cei care aveau deja copii la grădi râdeau cu fundul de părerile mele.

Acum, când simt deja ca intru în panică pentru că mai am vreo 5-6 ani până să ajungă fetele adolescente și deja văd primele simptome și vreau să îmi dau cu părerea despre adolescenți… Well, ați prins ideea, știu că părinții ce au copii adolescenți ar râde de părerile mele, așa că prefer să întreb și să ascult mai mult.

Și încă nu am ajuns la părinții ce au copiii mari, pe la casele lor, dacă le spui de problemele adolescenților cad ăștia pe jos de râs.

Morala? We don’t know shit, la nici o vârstă. Mereu avem de învățat, fiecare vârstă vine cu provocări diferite, și din exterior pare simplu să îți dai cu părerea, să zici că tu nu ai face ca X sau ca Y, dar fiecare familie, copil, situație e diferită, și până nu ești acolo nu știi cum vei reacționa.

Also, dacă nu ai copii și îți dai cu părerea despre copii și parenting pe Facebook ți-o vei lua de la toate categoriile de părinți de mai sus, deci mai bine te abții. Pentru binele tău.

Recomandă prietenilor!
  • 30
  •  
  •  
  •  
  •   

4
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Cismaru
Vizitator
Cismaru

Cum nu? Am văzut eu pe internet articole scrise de experți fara copii despre cum să îți aperi copilul de pericole și cum să-l crești, deci trebuie sa fie adevărat

Ionut Oprea
Vizitator

De aia crescutul și mai ales educatul copiilor este cel mai greu lucru in viata asta, pentru ca desi toata lumea are pareri, we really dont know shit si cu toate astea ne straduim sa facem totul pentru ei, to the best of our knowledge and abilities, chiar daca nu e tot timpul clar din exterior.