Si daca nu vreau? Prostia la romani nu are limite.

Sa zicem ca iti pui la casuta postala un sticker cu un mesaj prin care anunti ca nu doresti toate mizeriile de pliante pentru termopane, reparatii cazi baie, Provident, organizari de nunti, cursuri prin corespondenta, Biblia in varianta lui Iehova si alte aberatii inutile. Ideea e clara, m-am saturat ca facturile mele sa nu imi ajunga sau sa le gasesc pe jos, pentru ca nu au loc in cutie.

Ce poti spune cand vezi ca de pe cutia ta postala stickerul e aproape smuls, iar pe textul de pe sticker un idiot care nu a terminat nici clasa a doua s-a trezit sa o faca pe smecherul cu pixul folosit pentru a se semna ( de obicei cu X )?

Eu ar trebui sa ma jur ca nu vreau materiale publicitare in casuta mea postala? Am ajuns sa traim intr-o Romanie in care, daca nu te juri ca nu vrei gunoi, lumea considera normal ca tie iti place sa il primesti. Sunt curios, daca am suna de fiecare data cand primim un pliant inutil la firma care e promovata si le-a asigura fondul de carne pentru sarbatori ar deveni lfirmele mai constiente ca promovarea de genul asta nu are efect?

Daca am nevoie de un produs, serviciu, oferta buna, ma descurc si singur Nu am nevoie ca cineva sa imi spuna ca trebuie sa cumpar de la el, cand deja ma ia peste picior, bagandu-mi oferta lui in fata cu sila si invadandu-mi propietatea.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

7
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Online electronice
Vizitator

Poate ti-au facut-o marlanii,mai stii?

virgil_blog
Member

In Franta, am vazut multe cutii postale cu astfel de stickere, care sunt respectate. In Romania, mai avem mult de lucru pana putem vorbi de civilizatie…

para
Vizitator
para

“Poate ti-au facut-o marlanii,mai stii?”

Exact ce spunea si Marius. Oricine a facut-o sunt mirlani. Nu vad diferenta dintre ce ai afirmat tu si ce a zis Marius.

Marius Sescu
Vizitator

@para – marlanii sunt niste mancatori de prajitura cu gust de cacao care se agita prin zona degeaba.

spam
Member

Momentan mai bine-ti cumperi o cutie postala mare, in care sa incapa toate reclamele si facturile. Alta solutie nu prea ai pentru ca probabil nici nu stiu sa citeasca cei care le distribuie.

trackback

[…] publicitari in cutia postala, iar partea cea mai tare este ca cei care le distribuie rup si anuntul pus pe cutie, in care mentionez ca nu doresc toate gunoaiele in cutia mea postala. Daca legislatia in domeniu nu […]

mrbazha
Vizitator

mda…prostie ca la noi..nu gasesti in lumea toata