Spam pe mail: Vrea cineva o vila cu teren, in Bulgaria?

Cred ca stiti ca am fost in Bulgaria recent. Nu stiu daca are legatura sau nu cu plimbarea mea pe acolo, dar am primit pe mail un spam cu o oferta imobiliara din Bulgaria, mai exact o propietate pe undeva prin zona Elena Balkan, la 12 km de orasul Elena, cu o curte de 1500 mp, iar ca bonus vreo 23.000 mp de teren. Pretul, avand in vedere numai terenul, e incredibil de mic, 52.000 euro negociabil.

In plus, in mail erau atasate si poze cu propietatea:

3

1

Photobucket

Setul complet de poze aici, iar textul complet din email  mai jos:

I sell a self-contained real estate in Bulgaria, in a picturesque region of the Elena Balkan – 12 kilometers from Elena town. The start price of the real estate is 52000 EUR! he price is negotiable!
The real estate consists of:

1. Two-storied house, built in the typical Balkan architectural style with the excellent panoramic view to the Balkan, 140 sq. metres total residential area. Lay on house electricity and drinking water. A courtyard 1500 sq. metres with 10 fruit-trees 40 years old, one service construction and one agricultural construction with penthouse. An asphalt-paved road to the house. A steady GSM cell-phone broadcast.
2. First bonus – an oak forest-grove with an area from 10100 sq. metres being located only on 300 ? from the house.
3. Second bonus – another forest-grove with an area from 13100 sq. metres
being located 3 km from the house. This forest borders on a river.

Sa spunem ca mailul este doar o teapa, desi nu cred, avand in vedere ofertele imobiliare pe care le-am vazut cand am fost in Bulgaria. Sa spunem ca propietatea e undeva in mijlocul pustietatii. Sa spunem ca casa nu arata prea bine si trebuie aranjata. Totusi, sunt 50.000 euro, bani cu care la noi nu iti cumperi nici macar o garsoniera de 30 de metri patrati.

Probaibl oferta nu e tentanta ca locuinta zilnica, dar ganditi-va cum ar fi sa aveti o ferma, cu teren, padure si toate cele, la doar 50k euro, unde sa va petreceti concediile. Propietatea familiei, ca sa zicem asa, numai buna pentru plimbari cu ATV-ul, relaxare si aer curat. Eh, cum suna? Asta apropo de piata imobiliara de la noi, care e in blocaj, sau de cei care se ingramadesc sa cumpere o vila in mahalale.

Si o nelamurire. Oare a vandut Fusu bulgarilor adresele de mail ale bloggerilor care au fost la Blogaria 3? Pentru ca tipul care a trimis emailul era de la o agentie imobiliara din Ruse. Eh, noi sa fim sanatosi, si sa facem rate multe pentru a cumpara apartamente supraevaluate, in Romania.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
2 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile

[…] Spam pe mail: Vrea cineva o vila cu teren, in Bulgaria? http://www.mariussescu.com – […]

trackback

[…] pot fi achizitionate nici daca iti amanetezi urmatorii 30-40 de ani din viata. Nu mai bine ne luam vila cu teren in Bulgaria, la doar 50k […]