Cum va schimba SpatiiComerciale.ro vânzarea și închirierea de spații pentru firme. Bonus, o tabletă Nexus pentru bloggeri.

E complicat în ziua de azi să găsești un spațiu pentru birouri sau pentru un magazin. Nu mai zic de găsirea unei hale industriale sau a unui teren pentru o investiție mai complexă. Ofertele sunt greu de găsit, cu prea puține detalii, trebuie să alergi pe drumuri doar pentru a vedea niște posibile locații de care vei fi dezamăgit.

Am o prietenă care a căutat în Iași aproape jumătate de an până a găsit un spațiu comercial bun, cu o chirie decentă, pentru un showroom. Și nu căuta ceva în zona centrală, vroia doar să aibă o parcare aproape și acces la mijloacele de transport în comun. Zeci de locații văzute, sute de telefoane date, săptămâni întregi pierdute inutil.

Soluția e simplă pentru a rezolva bătăile de cap atât pentru firmele aflate în căutare de spații cât și pentru proprietari, o platformă care să facă legătura directă între cerere și ofertă. Un site unde firmele să găsească rapid toate anunțurile de închiriere sau vânzare de spații pretabile pentru afacerea lor, iar proprietarii să posteze ieftin anunțuri cu informații detaliate despre spațiile pe care le vând sau închiriază.

Din fericire, acum avem SpatiiComerciale.ro, un site lansat de Imobiliare.ro în ianuarie, unde sunt deja aproape 11.000 de anunțuri postate de către proprietari, ușor de localizat pe hartă, iar numărul lor crește rapid.

Spatii de inchiriat si de vanzare

Ce îmi place la SpatiiComerciale.ro:

Interfața e simplă, ușor de folosit, poți alege tipul de spațiu pe care îl cauți pentru afacerea ta, orașul sau zona și tipul ofertei, închiriere sau vânzare. Din 3 clicuri am găsit rapid toate spațiile pentru birouri dintr-un oraș, și partea cea mai bună e că pot lua legătura direct cu proprietarul, fără intermediari și comisioane plătite aiurea.

Birouri de închiriat în Iasi

Anunțurile au informații complete. Sunt prezentate toate datele despre spațiul oferit spre vânzare sau închiriere, fotografiile spațiului, amplasarea exactă pe hartă, situația actuală a spațiului (închiriat, liber etc). Adio telefoane către agenții care îți spun că spațiul e central, doar pentru a afla la fața locului că central înseamnă la 1 kilometru de zona centrală.

Cladire birouri spatii comerciale zona Pacurari

Filtre multiple, care ușurează activitatea de căutare. Dacă sunt în căutarea unui spațiu pot specifica ce suprafață doresc, cât sunt dispus să plătesc chirie, cât de repede am nevoie de acel spațiu, ba chiar pot căuta și printre spațiile care sunt deja închiriate, poate îl contactez pe proprietar și aflu că se va elibera în curând. Pot chiar să specific că nu sunt dispus să plătesc comision, ca să fiu sigur că nu dau peste agenții.

Ca proprietar pot publica rapid un anunț de vânzare sau închiriere, trebuie doar să introduc datele spațiului, să urc fotografiile, să specific locația pe hartă și desigur, să plătesc, în funcție de perioada pentru care vreau să fie afișat anunțul. Iar prețurile pentru anunțuri sunt mici.

Adaugă anunţ

Ce îmbunătățiri aș vrea pentru site:

Optimizarea lui pentru dispozitivele mobile, fie că vorbim de tablete sau smartphone-uri. E clar că site-ul vrea să ușureze activitatea de căutare pentru spațiile comerciale, deci mi se pare logic să pot căuta rapid ce mă interesează, indiferent de dispozitivul folosit. Asta mi-aș dori eu în plus acum de la SpatiiComerciale.ro.

Concurs pentru bloggeri – o tabletă Nexus 10 pentru cel mai bun review

Vă spuneam în titlu că SpațiiComerciale oferă o tabletă Nexus 10 pentru bloggerul care va scrie cel mai valoros review referitor la portal, prin concursul Tu ne dai nota, noi iti dam un Nexus 10!

Ideea e simplă:

  • Scrieți pe blogul propriu până pe 3 martie un review documentat despre SpatiiComerciale.ro, cu linkuri, screenshoturi, clipuri video, mă rog, tot ce considerați voi că este necesar pentru a a prezenta ce vă place la site, avantajele sale, dar și îmbunătățirile care îi pot fi aduse.
  • Asigurați-vă că aveți pingback-ul activat pentru a vă putea înregistra în concurs, pingback care trebuie să trimită aici,  ca să aibă și ei o evidență a articolelor publicate.
  • Până pe 10 martie juriul va alege câștigătorii. Bloggerul care a scris cel mai valoros review despre site va fi recompensat cu o tabletă Nexus 10, bloggerii care au scris următoarele 3 review-uri din clasament vor fi promovați prin bannere pe Imobiliare.ro timp de 2 săptămâni. Găsiți mai multe detalii despre concurs și regulament în linkul de mai sus.

Eu zic că nu aveți nimic de pierdut dacă postați un review pentru site, cum am făcut eu mai sus. Sper că site-ul va reuși să influențeze piața imobiliară a spațiilor comerciale, era nevoie de o schimbare și la noi, afară site-urile de genul ăsta există deja de ceva timp.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

5
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Andrei
Vizitator
Andrei

Trebuie mai multe anunturi. Pe Bucuresti ai de unde alege, dar daca filtrezi pe alte orase gasesti 20-30 de anunturi pe categorii, e clar ca sunt mai multe proprietati de vanzare pe piata. In plus ar fi interesant de evidentiat anunturile care sunt publicate de persoane fizice, ca poate uit eu sa bifez la criterii anunturile fara comision si aflu de comision abia cand dau telefon si mi se spune ca e de fapt o agentie.

Inceputul e bun.

trackback

[…] articol scris de Marius Sescu chiar despre același subiect general, locația unei companii. Deși articolul o ia pe altă cale cu informarea populației în nevoie de un spațiu despre o nouă platformă […]