fbpx

Care e faza cu Supernetul de la Vodafone (P)

Tocmai ce am coborât de la Cabana Dochia din Munții Ceahlău. Am fost câțiva zeci de bloggeri #priNeamt care au stat peste noapte la cabană, și vă dați seama că cel mai important lucru pentru noi a fost internetul pe telefon, chiar dacă eram în mijlocul naturii. Da știu, suntem dependenți, să trecem peste asta :). Rețeaua care avea cea mai bună acoperire acolo, atât pe voce cât și pe date, era Vodafone, puteai vorbi sau naviga liniștit pe internet atât din cabană, cât și de pe vârful Toaca, dacă ești amator de senzații tari. Am ajuns acum la hotelul Bistrița, și coincidența face ca internetul folosit pentru a scrie acest articol din camera de hotel să fie oferit tot de Vodafone. 🙂

Fac introducerea asta nu pentru a îi ridica în slăvi, ci pentru că tocmai am primit pe email mai multe explicații despre Supernetul proaspăt lansat de ei, că tot am avut un teasing săptămâna trecută.

Supernetul de la Vodafone nu este o nouă aplicație Vodafone, cum credeau unii, nici un nou abonament, cum scriau alții în comentarii. Supernet este un program care vine cu 4 beneficii gratuite pentru toți utilizatorii Vodafone:

Viteza mai mare pentru internetul mobil prin tehnologia UltraSpeed™
În condițiile în care timpul petrecut de noi zilnic pe telefonul mobil a crescut de la 98 de minute în 2011 la 195 de minute în 2013, e clar că avem nevoie de viteză bună la internetul mobil, fie că vorbim de business sau de relaxare. Începand de acum, toți utilizatorii Vodafone beneficiază de viteze ridicate de transfer: vitezele 3G cresc substantial, până la 43,2 Mbps, iar utilizatorii serviciilor 4G beneficiază de viteze de download de până la 300 Mbps.

Protectie sporita de la Vodafone pentru dispozitivele personale
Mulți cred că e o prostie să instalezi programe antivirus, anti-phishing sau antimalware pe laptop, ca să nu mai zic de smartphone-ul propriu, pentru că ei nu au pățit niciodată nimic, și stau pe net de ani de zile. În realitate însă, 1 din 4 români sunt afectați de atacurile de genul ăsta, sunt peste 43 de milioane de atacuri anual. Pentru abonații Vodafone care vor să fie în siguranță pe internet este disponibil MaxProtect.

MaxProtect™ este o inovație ce furnizează tuturor utilizatorilor o soluție completă de securitate la nivel de rețea, pentru orice terminal: smartphone, tabletă, laptop sau PC, numai în reteaua Vodafone. MaxProtect™ este disponibil tuturor clientilor Vodafone, fără a necesita eforturi suplimentare de instalare a vreunei aplicatii. Serviciul asigură protectie antivirus, anti-phishing și antimalware pentru traficul de Internet efectuat prin rețeaua Vodafone. MaxProtect™ este disponibil gratuit pentru toți abonatii RED, pe întreaga durata contractuală, iar pentru ceilalti abonati serviciul este gratuit pentru o perioadă de șase luni.

Streaming video fara probleme
Cred că cel mai enervant lucru la internetul mobil este să vrei să vezi un clip video pe Youtube sau alt site de streaming și să tot aștepți să se încarce.

XStream™ furnizează o experiență video desavârșită, cu o conexiune instantanee, bazată pe stabilitatea superioară a conexiunii de Internet pentru browsing, descărcare de fișiere și streaming. XStream™ funcționează prin intermediul unui algoritm exclusiv Vodafone de optimizare, precum și prin rețeaua All-IP a Vodafone, ce asigură o experiență superioară de streaming.

Soluție de securitate pentru companii
Asta nu e tentantă pentru toți, dar dacă ai un business cu mai mulți angajați e util să știi că poți personaliza și securiza smartphone-urile angajaților pentru ca informațiile firmei tale să fie mereu în siguranță, folosind conexiuni de internet securizate.

SecurityPro 2.0™ îndeplineste cerințele de Securitate ale tuturor companiilor, permițând angajatorilor să personalizeze utilizarea smartphone-urilor în cadrul companiilor, în reteaua Vodafone, certificată pentru Managementul de Continuitate a Afacerii. Companiile primesc Solutia de Securitate direct din rețeaua Vodafone, iar conexiunea de date este protejată, pentru a asigura securitatea tuturor terminalelor conectate. Angajații vor putea, de asemenea, să navigheze pe Internet fără grija virușilor sau a pierderii datelor companiei.

Vedeți că Vodafone are și un concurs despre Supernet, puteți câștiga MB suplimentari dacă răspundeți corect la întrebări. În rest noi să fim sănătoși și să avem acoperire bună peste tot, atât pentru voce cât și pentru internetul mobil.

Recomandă

4 Comentarii

  1. Deocamdata vad ca sunt numai vorbe si spoturi publicitare. Aseara am facut cateva teste de viteza pe smartphone, inca nu am reusit nicicum sa trec de 16 Mb/s!

    • Și cum ai vorbi tu despre prețuri într-o reclamă, ținând cont că prețurile se mai și schimbă? Raportul e simplu, dacă plătești puțin nu te poți aștepta la o calitate bună a serviciilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *