fbpx

Trafic.ro, resursa zilnica de spam

Titlul spune tot, dar sa detaliez. Pe acest blog nu sunt foarte multi comentatori, iar cei care comenteaza, chiar au ceva de zis, de obicei.
Asa ca tot m-am mirat in ultimele zile, de cand a crescut traficul pe aici si implicit pozitionarea in categoria Bloguri din trafic.ro, ca au inceput sa apara o gramada de comentarii cu linkuri la alte bloguri.(stati linistiti, majoritatea le-am sters).
Mai copii, va rog sa ma credeti ca daca va puneti linkul la mine, nu o sa va creasca nici traficul, nici pr-ul, pentru ca blogul acesta e prea nou. Abia are o luna, asa ca mai aveti de asteptat pana o sa va vina vizitatori de aici.
Si daca tot puneti linkul la comentarii, macar scrieti ceva pe langa, s-ar putea sa nu consider ca sunt doar spamuri! 😆

Apropo de promovarea unui blog, cred ca asta cu spamarea blogurilor de pe primele pozitii din Trafic.ro o uitasem! Shame on me! 😳

Recomandă

3 Comentarii

  1. Prea tare! Sunt curios cati dintre cei care lasa spam msgs stiu cat e de vechi blogul! Pararea mea este ca spamarea un boguri de prim rang nu iti va aduce multi vizitatori dacat f rar, si cu atat mai mult ii vei pastra si mai greu. Mai eficienta mi se pare mentionarea blogului tau intr-un articol de pe blog.

    Oricum sa-ti creasca…traficul 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *