fbpx

Urmărim cu atenție și interes

Am zis că nu mai scriu despre politică, că am treburi mai importante de făcut, gen să îmi văd de viața mea, dar las gândurile de aseară aici, să îmi amintesc de ele, când îmi mai vine cheful să conving pe cineva că partidul X sau Y ar fi salvatorul pe cal alb.

În timp ce citeam aseară despre demisia miniștrilor USR PLUS mă gândeam că ar trebui un protest, ar trebui să ieșim în stradă să salvăm democrația sau ceva, dar știați că e sezonul vinului? Și mai știați că toți politicienii s-au pișat pe lucrurile pentru care am protestat?

Credeam că sunt singurul care gândește așa, dar majoritatea din bula mea de Facebook sunt dezamăgiți de toate partidele și de toți oamenii politici, de jocurile lor de culise și de faptul că li se rupe de țara asta și viitorul ei. Nici măcar nu se bat pentru principii, ci doar pentru putere și ciolan.

Ar trebui un miracol ca să îi mai convingi acum pe cei din clasa medie să iasă în stradă. Pot zice că am ajuns la starea de zen politic, adică nu îmi mai pasă. Voi?

Recomandă

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *