fbpx

Anul trecut v-am recomandat și eu să vă faceți concediul în țară, din cauza pandemiei. Anul ăsta nu am mai fi rezistat la noi, în primul rând pentru că prețurile pe litoralul românesc au luat-o razna grav de tot și în al doilea rând pentru că simțeam nevoia de a ieși, de a descoperi altceva. Ca idee, vorbeam cu un amic despre costuri și am cheltuit cam la fel în vacanță, doar că eu mergând pe o insulă, cu tot cu prețul biletelor de avion, iar el la Constanța. Evident, nu le pot compara, amintirile din Constanța sunt pentru o viață. 🙂

Dacă aveți planuri de concedii în afara țării mergeți acum, cât încă e ok și restricțiile sunt mici. Noi ne-am vaccinat, ne-am luat toate măsurile de precauție, am închiriat un apartament prin AirBnB ca să evităm hotelurile, am închiriat o mașină ca să nu mergem cu transportul public, am mâncat doar la terase, nu la interior, am stat pe plaje mai libere, dar am călătorit, ceea ce vă doresc și vouă.

Prețurile prin afară sunt chiar un pic mai mici ca înainte de pandemie aș zice, nu ca la noi, plajele și restaurantele sunt un pic mai goale, dar experiențele sunt la fel de faine.

Mergeți acum dacă vreți concedii în afara țării, în august – septembrie nu se știe ce va fi. Sper să fie ok, am vrea să călătorim din nou cât de curând, dar dacă vine valul 4 și se închid iar toate țările, cel puțin am făcut un concediu în altă țară pe 2021, am descoperit plaje faine, feluri noi de mâncare, oameni, experiențe și locuri, am adăugat ceva pe raftul cu amintiri, creierul are la ce să viseze o perioadă, pentru ce să tragă.

Voi ce planuri aveți pentru concediu?

3 Comentarii

  1. Pingback: Sunt revoltat de faptul că toată lumea e revoltată

Lasă un comentariu