Viața reală a influencerilor de pe net

Elle a publicat ieri un articol în care critică bloggerițele de fashion, afirmând că imaginea afișată de ele online nu corespunde deloc cu realitatea. Știți și voi cum e, poze pe Instagram cu ținute scumpe, locații exotice, când de fapt ele poate locuiesc într-o garsonieră cu chirie și câștigă minimul pe economie. Ce ar trebui să ne dea de gândit este că nu doar influencerii fac asta, câți dintre prietenii noștri nu prezintă pe internet o variantă mult optimizată a vieții lor?

Lăsând la o parte faptul că o revistă cu articole stupide ca Ce te enerveaza cel mai mult la iubitul tau, in functie de zodie, care vinde un stil de viață inaccesibil majorității femeilor se ia de femei care fac același lucru, vând iluzii, realitatea rămâne: pe internet nu se afișează viața reală de obicei, pe Facebook, Instagram vezi de obicei o versiune optimizată a vieții prietenilor tăi sau a vedetelor, reale ori de carton.

Nu mai vin cu clasicul sfat de a nu crede tot ce citiți și vedeți pe net, ar trebui să știți deja asta. Mai trist e că sunt multe puștoaice care urmăresc influencerițele astea și cred că pot ajunge și ele să aibă un stil de viață fabulos. Asta e realitatea, sunt prea puține modele demne de urmat.

Recomandă prietenilor!4
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Cristina
Vizitator

Uite de aia îmi aleg cu grijă blogurile pe care le urmăresc și “influencer”-ii pe care chiar să îi cred când fac un review.

Cronicarul
Vizitator

Cam la fel si cu reclamele. Totul e alb imaculat si ordonat in casa plina de copii, ceea ce in viata reala….:)