fbpx

Toma Corunt – Viitorul președinte al României. O campanie ROM, pentru un președinte fictiv?

A crescut miza în campaniile politice, zic eu, după ce am văzut #CoruntPresedinte. Avem așa – o pagină de Facebook creată acum 2 zile, domeniul de internet coruntpresedinte.ro cumpărat acum 3 zile, canalul de Youtube creat ieri, spotul și site-ul sunt realizate profi. Toate pentru Viitorul presedinte al Romaniei – Toma Corunt. Dacă nu scria pe site că Acest site va este pus la dispoziție în scopuri informative iar personajul prezentat este fictiv majoritatea chiar ar crede că este un candidat real la președinția României, nu?

Clipul e văzut întâi la Bogdan. Eu aș paria că e o campanie făcută pentru ROM.

Sunt curios ce agenție este în spate, că au avut un pic de buget, iar actorul este ales bine, destul de profi să fie credibil, dar nu destul de cunoscut încât să fie recunoscut ușor. Și sunt curios care va fi finalitatea campaniei.

În alte știri, voi l-ați vota pe tip, dacă ar fi un candidat real?

Recomandă

12 Comentarii

  1. Poate ca e putin trist dar as avea mai multa incredere in el decat in alti candidati. Atitudinea lui plus putin umor e fenomenala.
    Chiar daca este un pamflet, e mai buna decat campania multora :)).

    Sa nu o mai lalai, cred ca DA, l-as vota!

    PS: Va scriu din diaspora.

  2. E o porcarie. Pe site NU scrie nimic despre personaj fictiv. O tampenie facuta la un moment nepotrivit de niste descreierati chimizati care nu pricep nimic din ce se petrece in Romania.
    Cu asa pițiponci suntem terminati pe o suta de ani de acum incolo.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *