fbpx

Au apărut primele oferte Vodafone după preluarea UPC: extra-beneficii de 100 euro și reduceri la pachete

Mă așteptam încă de acum o lună, când Vodafone a finalizat preluarea UPC, să vedem oferte mai bune pentru pachetele cu servicii integrate, plus avantaje pentru clienții Vodafone și clienții UPC. Ei bine, azi au apărut primele oferte pe impreuna.vodafone.ro. Dacă ești deja abonat Vodafone sau UPC și alegi să folosești servicii de la ambele companii primești extra-beneficii de 100 euro și reduceri la pachetele de servicii, plus bonusuri cu date mobile nelimitate, acces la filme și seriale disponibile oricând.

Cred că noile oferte rezolvă discuțiile pe care le văzusem atunci când s-a anunțat preluarea UPC, pe sistemul mie ce îmi iese dacă sunt deja abonat la una sau la cealaltă.

Mi se pare că Vodafone a gândit bine ofertele, pentru a motiva clienții UPC să se aboneze și la serviciile de telefonie mobilă, iar cei ce foloseau deja serviciile Vodafone au mai multe motive acum să folosească și serviciile de televiziune și internet de la UPC.

Dacă ești deja client Vodafone și te abonezi la UPC:

Dacă ești deja client UPC și te abonezi la Vodafone:

Pentru a celebra acest moment împreună cu clienții, compania oferă tuturor utilizatorilor de servicii Vodafone și UPC bonusuri de bun-venit care includ date mobile nelimitate și mii de ore de filme și seriale disponibile oricând, în aplicația Vodafone TV, precum și acces la cele mai interesante competiții sportive prin serviciile de televiziune digitală UPC.

Clienții persoane fizice care utilizează în prezent servicii Vodafone sau UPC se pot bucura de o experiență completă alegând ceea ce li se potrivește cel mai bine în cea mai bună rețea de date mobile, cu cel mai mare număr de canale TV și cea mai bună experiență Wi-Fi, primind extra-beneficii în valoare de 100 euro, la achiziția la achiziția de noi servicii. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina impreuna.vodafone.ro.

Nu au fost uitate nici companiile, sunt oferite extra-beneficii de 100 euro și reduceri de pachete și clienților ce aleg pachete complete, pe vodafone.ro/business/impreuna.

Dacă ești deja client business UPC:

Dacă ești deja client business Vodafone:

Pentru clienții noi:

Clienții business vor putea accesa o suită completă de servicii menite să susțină digitalizarea afacerii lor, inclusiv cea mai bună experiență Wi-Fi și acoperire extinsă în cadrul sediilor, dar și o listă completă și diversificată de canale TV și multiple beneficii nelimitate prin abonamentele Red Infinity. Pe lângă aceasta, companiile se pot bucura de soluții complete de securitate cibernetică și de cloud hosting. Pentru a celebra acest moment împreună și pentru a răsplăti loialitatea clienților business, Vodafone și UPC au creat beneficii exclusive care includ până la 12 luni gratis de opțiuni TV sau discounturi pentru smartphones. Mai multe detalii sunt disponibile pe adresa vodafone.ro/business/impreuna.

Cum vi se par noile oferte Vodafone, după preluarea UPC?

Recomandă

3 Comentarii

  • Asta e prima opțiune dacă intri pe site: Te felicităm că ești client Vodafone și UPC și vrem să te răsplătim. Unde-s doi, puterea crește.

   Bonusul tău

   3 luni gratuite cu beneficii de care să te bucuri cu întreaga familie:
   internet mobil național nelimitat, filme și seriale gratuite plus o lună de competiții sportive. Ai un formular unde trebuie sa completezi numărul de telefon.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *