fbpx

Ai cont pe HI5.com – mai bine nu!

Snap a revenit la viata, si ma intreaba, printre altele daca am cont pe HI5.
Raspunsul meu e nu, si cred ca va dati seama de ce.
Pentru ca Hi5-ul a trecut de stadiul in care era doar o retea de socializare, Hi5-ul a ajuns in Romania un loc unde foarte multe fete se prostitueaza online, chiar daca credeti sau nu.
Hi5-ul este locul unde multi copii care sufera de lipsa de comunicare isi pun poze si dupa aceea te streseaza sa le dai un comentariu! Ce naiba, parca viata lor ar depinde de asta.
Deci nu, nu am cont pe HI5.com, si nici nu ma intereseaza sa am!

In alta ordine de idei, nu neg ca sunt multe persoane pe care HI5-UL le ajuta sa pastreze legatura cu fosti colegi, prieteni din alte tari etc, pentru care HI5-ul este folositor in scopul in care a fost creat.
Dar acele persoane, in Romania, sunt din ce in ce mai putine.
Nu dau mai departe la nimeni. :mrgreen:

Recomandă

6 Comentarii

 1. Ei hai! Eu am cont de Hi5. Nu inseamna ca ma prostituez si nici ca am probleme de socializare. Mai intru din cand in cand si mai dau peste unul sau altul. Chiar am gasit colegi despre care nu mai stiam nimic. E bun si Hi5 asta din cand in cand. Decat noi2 sau sentimente.ro. Nu mai fi asa de vehement. 🙂

 2. Nu am fost vehement, de aceea am si mentionat ca sunt persoane care il folosesc asa cum zici si tu, pentru a gasi colegi, prieteni.Asta este foarte ok.
  Dar sunt din ce in ce mai putini.

 3. da sunt de acord cu tine, hi5 se metamorfozeaza intr-o chestie ciudata , mai ales in Romania, de aceea aici poti sa iti gasesti subiecte de blog cate vrei si subiecte de “caterinca”. Pe de alta parte asa cum bine spune si mono, au mai ramas oameni care folosesc reteaua doar pentru a gasi prieteni si pentru a vedea cum s-au mai schimbat(cum sunt eu si mono 😛 ).
  Anyway, te provoc la un subiect hi5, unul amuzant!

  😀

 4. O intrebara ( dar sa nu fie cu suparare):
  Daca scrii ca nu ai cont pe hi5, atunci de unde stii ce se intampla acolo?

 5. @Carmen: Daca mai citesti si alte bloguri, cred ca ai observat ca sunt foarte multe articole pe aceasta tema!
  Bonus, am cunoscuti prin lista (care o sa dispara in curand), de la care primesc linkuri de Hi5, cu binecunoscutul: Un comentariu, pls!Deja sunt satul peste cap. Mcar daca mi-ar trimite ceva interesant.
  Multumita de raspuns? 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *