fbpx

Branduri din zona Moldovei active în social media

Mă uitam zilele trecute pe Facebrands, încercând să găsesc companii din zona Moldovei care integrează social media în strategia lor de promovare online. Aveam impresia că sunt puține branduri din regiune care fac asta ca la carte.

Din Iași credeam că știu doar 4-5 companii active, iar din Bacău știam că Dedeman are o pagină activă pe Facebook, iar Agricola Bacău derulează o campanie online prin Blogal Initiative. Emanuel mi-a trimis lista de mai jos, cu branduri ieșene active în social media. Se pare că sunt unele companii de care nu știam, și poate că nici voi:

Mă bucur că numărul brandurilor regionale ce acordă promovării online atenția cuvenită crește. Știți și alte companii, branduri din zona Moldovei care sunt active în social media? Liber la comentarii cu linkuri.

Recomandă

11 Comentarii

  1. Hmm ai pus acolo brand de pizerii? pai cam toate pizeriile s-au implicat in social media, de exemplu MamaMia are cont pe twitter si mai si posteaza si au si pe fb..

  2. @ebogdan – nu e suficient să faci o pagină de Facebook, trebuie și să știi cum să o folosești. MamaMia e deja în listă.
    @Q – păi mă interesează brandurile care sunt active în SM, nu doar să aibă un site făcut prin 1995.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *