Câștigă o invitație la PR Beta, conferință regională de comunicare de brand pentru companii

Dacă vă învârtiți prin online probabil ați mai auzit de PR Beta, eveniment organizat în Timișoara care se află deja la a doua ediție, pe 3 mai mai exact. Dacă nu ați mai auzit, vă zic eu că ediția de anul ăsta a conferinței se adresează în special companiilor care vor să afle mai multe despre cum se face trecerea din offline în online a unui brand, cum se poate monitoriza activitatea unui brand pe internet, cum se realizează campaniile de succes și alte asemenea.

Apreciez efortul organizatorilor de a face un eveniment ca la carte pe nișa asta în alt oraș decât Bucureștiul, pentru că nu e ușor, iar ce am văzut în programul ediției de anul ăsta îmi place. Speakerii vor vorbi despre:

  • Comunicarea de brand
  • Brandul – din offline în online
  • Campanii de succes aplicate în online-ul românesc
  • Studii de caz aduse de companii de nivel național
  • Metode de monitorizare a brandului și ale campaniilor în mediul online
  • Tipuri de interacțiune ale companiilor cu mediul online
  • Bazele comunicării online pentru companii
  • Importanța comunicării cu presa online și cu blogurile din domeniu
  • Comunicarea online și importanța ei în promovarea companiilor

Înscrierile se fac aici, prețul unui bilet este mai mult decât decent, 190 de lei, studenții au reducere de 50%, iar pentru 3 sau mai multe persoane din cadrul aceleiasi companii se acorda o reducere de 10%.

Anul trecut vroiam să mă duc la PR Beta, dar nu am putut din cauza jobului, pentru că pe lângă timpul alocat evenimentului mai pierdeam încă o zi pe drum. Anul ăsta nu mai am probleme cu jobul, dar în schimb pe 2 mai am un alt angajament pe care trebuie să îl onorez, deci iar nu pot ajunge.

Din fericire pentru voi, am o invitație la eveniment, invitație pe care o voi acorda unui cititor al blogului. Ideea concursului e simplă, trebuie doar să comentați la acest articol cu o adresă de email validă și să îmi spuneți de ce vreți să participați la conferință. Cititorul care mă va convinge că vrea cu adevărat să participe la PR Beta primește invitația. Azi începe concursul, pe miercuri 25 aprilie voi alege câștigătorul și îl voi anunța tot aici.

Singura lucru pe care îl cer câștigătorului este ca după eveniment să îmi trimită un guest post cu impresiile lui despre conferință și speakeri, guest post care va apare aici pe blog, cu link către blogul sau site-ul câștigătorului, dacă dorește. Atât.

Aștept cu interes comentariile voastre. PR Beta e un eveniment la care trebuie să participați, mai ales dacă lucrați pentru o companie sau vreți să învățați mai multe despre promovarea unui brand în mediul online.

Update: câștigătorul invitației la PR Beta este Cătălin, care va fi contactat pe email.

Recomandă prietenilor!6
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Anca
Vizitator

Asta e al treilea eveniment care prezinta interes pentru mine si e tot pe 3 mai. Mult succes participantilor la concurs!

Anca
Vizitator

Am ales deja sa merg la un alt eveniment pe 3 mai:) Insa am avut grija sa il recomand colegilor mei.

Catalin
Vizitator

Nu de foarte multa vreme am fost abordat de doi apropiati sa ma ocup de “promovarea pe web” a afecerilor acestora. Afacerile sunt diferite, nu pot merge pe acelasi tipar, nu au aceeasi piata tinta dar, mai mult decat atat… nu stiu cum, de unde si in ce directie sa incep. As fi foarte incantat sa particip si sa aflu cum poti crea un brand, pe care mai apoi sa-l muti si in online, pentru un cabinet de avocatura sau un laborator de tehnica dentara.

Succes mie dar si celorlalti participanti.

trackback

[…] urmat un premiu câștigat din partea lui Marius Sescu: participarea la conferința PR Beta de la Timișoara de anul acesta. Acolo pot spune că, ceea ce […]

trackback

[…] Tot în ultimul an, aproximativ, am avut ocazia să vizitez și Timișoara, asta mulțumită lui Marius. Vorbesc de zona de vest a țării, căci pe acolo nu prea m-am plimbat în viața mea. Am pe lista […]