fbpx

Nu vă gândiți la supereroii din filme și locuințele lor sofisticate, ci la supereroii pe care îi avem acasă, la copiii noștri care pun la cale zi de zi tot felul de năzdrăvănii și se folosesc de puterile lor pentru a face lucruri incredibile, de exemplu să ne pună zâmbetul pe față, oricât am fi de triști și obosiți.

Majoritatea părinților când renovează apartamentul se gândesc și la camera copiilor, la cum ar putea să o facă mai pe placul lor. Și noi am avut dilema asta anul trecut, când am renovat. În final am mers pe culori simple dar vii, partea cu personajele de poveste desenate pe pereți oricum o va rezolva Diana cu acuarelele. Totuși, v-ați gândit vreodată să decorați și exteriorul apartamentului pentru a fi pe placul celor mici?

Vă zic eu, dacă am decora și fațada casei pentru a spune lumii întregi ce superputeri are copilul nostru probabil lumea care trece pe stradă ar zâmbi mai mult. La mine ar scrie Diana Neastâmpărata care nu stă o clipă locului, la vecinul de la 2 Alex Voinicul care poate muta jucăriile doar cu privirea, la 3 ar fi Andrei Curiosul care vrea să știe tot ce mișcă… Da, locuiesc intr-un bloc plin de supereroi. Ca si voi. Supereroii de ciocolată s-au născut și trăiesc la bloc.

Kinder Chocolate știe cel mai bine asta că doar le dă apă la moară micuților cu promoția SupereroiDeCiocolata.ro care e acum în desfășurare și care le recunoaște fantezia bogată. Ultima năzbâtie a campaniei a fost să semnalizeze apartamentele în care locuiesc supereroii de ciocolată. Să nu credeți că fabulez. Doar aveți poza mai jos. Aici stă Victoraș Buclucaș:

ROMA

Imaginați-vă cât trebuie să fie de mândru copilul care locuiește acolo. Probabil și-a transformat blocul în loc de pelerinaj pentru colegii de scoală. E clar supererou la el pe scara blocului, la el în cartier, la el în scoala. Am auzit că al Getei Bioenergetei e pe roz 🙂

Uite de aia mai bag și eu câte un cod la promotie când ajung pe la supermarket, ca să îi fac rost de o amintire trăsnită din copilărie supereroinei mele de apartament, poate câștigă și apare în propriul ei spot TV sau în propria carte de povești. E vrednică de oricare dintre premiile puse la bătaie.

Trebuie să recunoașteți că e o idee simpatică asta cu apartamentele, care schimbă puțin aspectul monoton al orașului și ne face să zâmbim. Nu mai zic de efectul asupra celor mici.

La articolul cu supereroii de acasă cineva îmi spunea pe Facebook că ideea promoției e faină pentru epoca asta digitală, când peste tot se oferă ca premii gadgeturi. Kinder Chocolate oferă șansa unor amintiri de neuitat celor mici. Pentru copii contează mai mult experiențele prin care trec la vârsta asta minunată, amintirile prețioase pe care și le fac, nu cele mai noi gadgeturi. Peste ani de zile sigur își vor aminti și vor povesti tuturor cum au apărut ei în propriul spot TV.

Dacă și copilul vostru se visează supererou vă puteți apuca de trimis codurile de pe ambalaje, să primească și el ceea ce merită toți supereroii: recunoașterea publică și un costum pe măsură.

Cautam SupereroiDeCiocolata Supereroii de acasa

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

1 Comentariu

Lasă un comentariu