Cum blochezi accesul prin proxy la un blog pe WordPress

Avem un blog pe WordPress. Avem idioti care desi sunt banati prin Bannage dupa ip, intra in continuare pe blog folosind diverse proxy. Vrem sa blocam accesul prin proxy pe blog. Cum facem?

1. Ne conectam prin FTP la serverul unde avem fisierele.
2. Cautam .htaccess, un fisier care in mod normal este ascuns si se afla in directorul unde ati instalat WordPress-ul.
3. Daca nu il vedeti, bifati in optiunile programului de conectare la FTP ( Total Commander, Fire FTP…. ) optiunea View hidden files, adica verificati sa fie bifata.
4. Copiati .htaccess pe calculator, il deschideti cu un editor text ( Notepad, Wordpad ) si adaugati bucatica asta de cod, gasita la Jeff:

# blocare acces prin proxy pe blog
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP:VIA}         !^$ [OR]
RewriteCond %{HTTP:FORWARDED}      !^$ [OR]
RewriteCond %{HTTP:USERAGENT_VIA}    !^$ [OR]
RewriteCond %{HTTP:X_FORWARDED_FOR}   !^$ [OR]
RewriteCond %{HTTP:PROXY_CONNECTION}  !^$ [OR]
RewriteCond %{HTTP:XPROXY_CONNECTION}  !^$ [OR]
RewriteCond %{HTTP:HTTP_PC_REMOTE_ADDR} !^$ [OR]
RewriteCond %{HTTP:HTTP_CLIENT_IP}   !^$
RewriteRule ^(.*)$ - [F]

5. Salvati fisierul .htaccess, inlocuiti fisierul de pe server cu cel modificat si gata. 99% din incercarile de acces prin proxy sunt blocate. Pentru restul de 1% exista Mastercard si Google.

Dezavantajul acestei modificari este ca blocati accesul tuturor persoanelor care vor sa intre prin proxy pe blog, dar daca unii nu inteleg cu frumosul merge si solutia asta.

Aviz amatorilor de senzatii tari: Pe blogurile voastre puteti comenta ce vreti si cum vreti. In momentul in care ma injurati la mine pe blog sterg comentariile, bannez ip-ul, blochez accesul la blog si va gasesc chiar si in gaura de sarpe, chiar daca va ascundeti dupa o porecla. Pastrati-va rahatul acasa, nu il aruncati la altii in curte.

Cel mai mult urasc in online idiotii care improasca cu noroi in toate partile, formuleaza acuzatii false, mint, dar nu au curajul sa o faca in nume propriu, cu identitatea lor reala, ci doar folosind nickname-uri si site-uri gazduite de terte parti.

Tineti minte, chiar daca sunteti online, nu inseamna ca sunteti anonimi. Metode de a afla cine este o persoana exista. Un proxy amarat nu mai este solutia magica pentru orice ratat care se crede zmeu online, iar dorinta de a fi celebru online starnind scandaluri nu este cea mai buna solutie, mai ales pentru cineva care a trecut deja de prea multe ori prin astea.

Sper ca s-a receptionat mesajul unde trebuia, nu vreau sa ma repet!

Recomandă prietenilor!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
10 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
loriu lucicutza

ne vedem la mine?

wassup

Nu cred ca e asa sigura metoda, adica ma refer la faptul ca poate blocheaza si ce nu trebuie.

Marius Sescu

Singurul lucru negativ e ca sunt blocate toate persoanele care intra prin proxy, adica inclusiv cele care folosesc proxy de ex de la serviciu deoarece au iesirea restrictionata.

wassup

: la asta ma refeream si eu; nasol asa

Alex

Se pare ca geniul tau lasa de dorit. Codul ala nu o sa iti mearga niciodata bine. Dar inca odata ne dezamagesti. Bafta la “programare”.

Anca

E cam complicat.

Vreau sa blochez un user wordpress

Vreau sa-l blochez pe satana

Anca

Intr-adevar.

Este un tip cu acest id(satan) pe blogul meu,si nu stiu cum sa-l blochez.Si nu stiu cum de apare si in (comunitatea mea) .

Dar,mersii oricum.

 

Anca

Poti sa-mi stergi comentariile mele