fbpx

Pentru cei pasionați de comunicare: Congresul Național al Studentilor la Comunicare: 3-5 mai, București

Congresul Național al Studentilor la Comunicare a ajuns la a 9a ediție, fiind organizat de către de Prime România, asociația studenților de relații publice și comunicare din Romania. Ediția de anul ăsta are loc între 3-5 mai în București, mai exact în sala Rectoratului Universitatii Politehnica Bucuresti.

Dacă sunteți pasionați de comunicare, fie că sunteți studenți sau deja lucrați în domeniu, vă recomand să mergeți, îmi plac mult speakerii anunțați pentru anul acesta și temele abordate de ei:

 Anul acesta evenimentul a capatat atitudine si aduce in discutie cum se promoveaza cele mai mari show-uri TV, cei mai talentati artisti de pe scena divertismentului romanesc dar si cei mai buni sportivi, cele mai tari festivaluri si cele mai faine piese de teatru. Toate acestea vor fi dezbatute in cadrul temei PR pentru Divertisment.
Ii vom avea alaturi de noi anul acesta pe Andi Moisescu – Producator General APROPO TV, Mona Segall – producator general al emisiunii ”Romanii au talent”, Christian Stan – Manager Agentia de Presa Mondena, Marian Dorobantu – Promotion Executive INNA Management,Andreea Filip – director de comunicare Emagic si multi altii.
Acestia vor veni sa prezinte mecanismele din industria comunicarii, abordand tacticile si tehnicile de PR utilizate in divertisment, elementele la care raspunde publicul, precum si cum se gestioneaza o situatie de criza.

Mai multe detalii găsiți pe www.cnscpeweb.ro.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *