Scula de blogger

Asa, deci in urma postului cu scula mea (ma refer la aparatul foto), de pe blogul Denisai, Scula de blogger, in care aparea o poza cu aparatul meu Sony, au aparut si reactiile negative pe bloguri (la asta chiar nu ma asteptam)!

Asta e poza cu pricina, iar reactia este pe blogul lui Buddha, la comentarii se gaseste si parerea mea, sa vedem daca are ceva bun simt pentru acele scuze!
Mai bagam o poza, cu accent pe “faimoasa unghie”! Sa stii Buddha ca rana se vindeca destul de bine, cat despre savoniera, pastreaz-o tu, eu prefer sapunul lichid!

Buddha, am tot respectul pentru blogul tau, dar inainte sa te iei direct de mine, uita-te un pic mai bine! Poza e cu mine, si de profesie nu sunt santierist, ci marketer.
2 la mana, daca cauti neaparat subiecte interesante, documenteaza-te mai bine!

Asa cum spunea si MAtr3o, chestia aia e o rana aparuta in urma operatiunilor casnice prestate(ce naiba, m-am mutat si am dat o gramada de gauri, pentru mobila), care nu avea cum sa se duca (desi chiar inainte de poza aia facusem dus)!Si daca te uitati mai bine, sangele era langa unghie, nu sub unghie!

Doar daca nu vroiai sa mentionez langa poza, ca imi cer scuze pentru rana de la deget!

Ma bucur ca tu ai o scula mult mai “tare”, si aici ma refer la aparatul foto, dar eu chiar nu ma laudam cu el, doar am mentionat ca asta imi place cel mai mult sa il folosesc!

3 la mana, pentru tine, Arhi si toti ceilalti care se indoiesc de igiena mea, daca doriti, pot sa imi iau scula in mana (de aparatul foto vorbesc), si sa va ofer niste mostre (facand niste poze desigur)!
Asa, acum sa vad daca apare comentariul pe blog, si, in acelasi timp, daca ai un pic de bun simt sa iti ceri scuze!
Pana acum aveam impresia ca tratezi doar subiecte reale, dar acum incep sa ma indoiesc!
Anunta-ma daca vrei poze mai detaliate! Hai sa auzim de bine!

L.E: Buddha si-a cerut scuze, case closed!

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

4
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
doroo
Vizitator

Am vazut si eu comentariul lui Buddha si mi s-a parut aiurea. M-am uitat ca prostu la unghii si nu vedeam nimic. Nu putem toti sa fim perfecti, ci numai cativa pot. 😉

trublu
Vizitator

Tru, tru!
:)>-

nightwish
Vizitator

cat te duce capul atata faci.. 🙂

doroo
Vizitator

You’ve been tagged