fbpx

Spamul zilei vine de la wise-webdesign

Că spamezi înțeleg puțin, deși e o prostie să te lauzi cu prețul cel mai mic pentru servicii de înaltă calitate, e ca și cum eu aș spune că îți vând o limuzină de lux la preț de Logan. Nimeni nu crede așa ceva. Dar să zicem că încerci.

E foame mare, ai cumpărat o bază de date  sau ai adunat adrese de email de pe internet și speri că cineva va cumpăra și de la tine ceva. Totuși, nu înțeleg de ce ai trimite newslettere cu greșeli în care să te lauzi că oferi fix serviciul ăsta, de trimitere newslettere? Ce încredere poți avea într-o firmă care face prost fix serviciul pe care încearcă să ți-l vândă?

Spammeri de la wise-design nici nu s-au mai obosit să pună disclaimere, au trimis direct pe toate adresele de email pe care au pus mâna, numai eu am primit pe 2 adrese de email diferite. Profesioniști adevărați, nu glumă.

wise-webdesign-spammeri

Recomandă

3 Comentarii

  1. Eu n-am primit nici unul de la ei, dar am primit de la altii. Da, e incredibil ca se apuca sa adune sau sa cumpere o baza de date, sa faca un mesaj care inseamna prima impresie si sa greseasca exact acolo unde doare mai rau. Dar se intampla extrem de frecvent, pentru ca nu prea le pasa si acorda prea putina atentie detaliilor. Probabil merg in ideea ca din mii de adrese, or pica cativa clienti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *