fbpx

Daca vreti sa iesiti din monotonie, mancat de pizza, plimbari la mall si rontait de chipsuri cu aroma de criza, va recomand calduros piesa Made in Est care este jucata in perioada asta la Teatrul National Iasi. Teoretic, piesa abordeaza coruptia din republica Moldova, fiind o combinatie inedita intre teatru, poezie, muzica hip-hop si realitatea din zilele noastre.

Practic, sigur va veti regasi printre personaje macar pentru o clipa, iar Moldova poate fi usor inlocuita cu Romania. Biletul e 22 ron cu reducere 50% pentru studenti si elevi, dar merita fiecare banut, garantez. Revin cu o secventa video, daca scot ceva decent de pe telefon.

Spectacol actual, subiect real, scriitura moderna, muzica hip- hop live. Sunt ingrediente de succes pentru o montare ce aduce “in boxa acuzatilor” toate tarele societatii moderne cu care, vrand – nevrand, se confrunta fiecare dintre noi.

Mai multe detalii: 1 si 2

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

3 Comentarii

  1. chiar in seara asta am vazut piesa…..shi e foarte tare…chiar mi-a plakut foarte mult…..mai ales ca eu ascult rap shi hip-hop in fiecare zi…..shi dak nu itzi plak genurile astea de muzika nu are cum sa-ti plaka piesa…..ea arata viatza din ziua de azi….cu mita,spaga…la doctori,la facultati……in fine numai dezvalui…chiar merita vazuta…shi actorii sunt super…;)

  2. Astazi am fost a doua oara la “Made in Est”  am ramas fara cuvinte …..am trait stari si emotii puternice……imi place foarte mult si o sa mai merg.

Lasă un comentariu