Fii cool, fii trendy, fii anticriza

Nu mai e la moda sa scrii despre criza. Nu mai e la moda sa invoci criza ca scuza pentru orice problema. Nu mai e la moda sa faci o legatura intre orice stire si criza, chiar daca nu exista nici o conexiune. Nu mai e la moda sa te plangi ca e nasol datorita crizei. E timpul sa iei atitudine!

Vrei sa fii pe val, sa fii cool? Acum e momentul sa te declari anticriza, sa zambesti, sa oferi solutii pentru probleme, in loc sa le agravezi.

Sa le spuna asta cineva si idiotilor din mass-media si guvern, mi se pare ca ei au inceput sa se repete mai rau ca un cd zgariat. M-am plictisit de aceleasi mizerii repetate non-stop.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
4 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Dojo

Stii ce ma streseaza? Nu neaparat faza cu “e criza”. E clar ca nu e chiar totul pe roze, ca doar nu suntem chiori. Dar sa fiu eu daca vad pe careva cu solutii, asa cum zici tu. Aia de conduc tara si ar trebui sa stie ce fac … prostimea reactioneaza .. ca prostimea.

AndradaS

Criza nu o sa treaca cu una cu doua , iar daca noi nu o sa luam o decizie in acest sens o situatie prea roze in viitorul apropiat nu se anunta….noi = conducere= populatia=prostimea..

Marius Sescu

Dojo, suntem o natie de critici innascuti.
Andrada, merge bine cu SEO-ul pe bloguri?

AndradaS

Inca mai invat. Sunt la stadiul in care imi face placere sa invat ceva ce nu stapanesc.