fbpx

Pe 4 octombrie are loc a unsprezecea ediție Webstock, Untold-ul evenimentelor de social media de la noi. Dacă ești blogger, marketer, antreprenor sau ai orice fel de legătură cu internetul și social media Webstock trebuie pus pe lista de must have, nu doar pentru prezentări, ci mai ales pentru networking, idei, conexiunile pe care le stabilești, și faptul că poți să afli într-o singură zi, foarte comprimat, cam ce se întâmplă în online-ul românesc. Înscrierile pentru participare se fac aici. Poți solicita acces gratuit dacă vrei să fii blogger oficial, ambasador sau ești creator de conținut, dar sunt și opțiuni cu acces plătit pentru companii.

În plus, au început înscrierile și la Webstock Awards, unde vor fi premiate cele mai inedite proiecte din online. Sunt 15 categorii, anul ăsta văd că s-a pus mult accent pe vizual: Best Use of Photography, Best Use of Video, Best Brand on YouTube, Best Online Video Shows. Dacă ai o aplicație, faci campanii de promovare online, creezi conținut pe internet sau ai făcut ceva notabil în online-ul de la noi și vrei să afle lumea de proiectul tău merită să îl înscrii, poți ajunge în fața multor oameni ce decid bugete și influențează ce se întâmplă pe internetul românesc.

Când va apare lista cu speakerii și temele de discuție voi reveni cu un articol, eu vă recomand să vă înscrieți, mai ales că 4 octombrie pică vinerea și vă puteți lega de weekend, sau dacă nu sunteți direct din București e mai ușor să ajungeți.

RECOMANDĂ
  • 18
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  
    18
    Shares

Lasă un comentariu