fbpx

Prins cu treburile am uitat că luna asta se fac 9 ani de când am scris primul articol pe blog. Pare enorm de mult timp, s-au schimbat foarte multe lucruri pe internet și în viața mea, dar blogul ăsta a fost constant lângă mine. Și dacă am învățat ceva în anii ăștia este faptul că lucrurile importante au nevoie de timp. Inclusiv bloggingul.

Am mai scris articole despre blogging la 6 ani de când m-am apucat, 7 ani, 8 ani. Nu are sens să rescriu ce e acolo, lecțiile sunt în continuare valabile.

Ce vreau să rețineți este că pentru a avea succes, indiferent de domeniu, este nevoie de multă muncă, pasiune și răbdare. Într-un internet în care toți caută soluțiile ușoare, toți vor să ajungă cât mai rapid la celebritate, să devină influenceri, să facă bani cu efort minim, rezultatele le obțin în continuare cei care sunt acolo zi de zi și își fac treaba. Nu există scurtături, oricât de mult le-ar căuta unii.

La anul fac 10 ani de blogging, nici mie nu îmi vine să cred. Între timp s-au adunat aici 8600 de articole, 37.000 de comentarii, 1300 de abonați la newsletter, 40.000 de vizitatori unici lunari pe blog și vreo 30.000 de prieteni răspândiți pe Facebook, Twitter, Google+ și LinkedIn.

Ne citim.

5 Comentarii

Lasă un comentariu