fbpx

A fost cea mai mizerabilă campanie electorală, de asta trebuie să mergeți la vot!

Pliante și cadouașe distribuite oamenilor ce ieșeau din biserici de la liturghie, reviste cu integrame despre Ponta primite acasă, iconite cu sfinți distribuite la țară sătenilor alături de flyere cu Ponta, bannere stradale cu DOAR Ponta a crescut pensiile sau aberații cum că Ponta ajută antreprenorii și firmele, DOAR Ponta a scăzut taxele, când numai noi știm cum ne-a tras-o PSD-ul în ultimii 2 ani prin taxe și impozite umflate aiurea, toate astea mă fac să votez duminică. Și sunt doar chestiile de suprafață, nu am răscolit toate ascunzișurile, nu m-am apucat de inventariat corupții din partid.

A fost cea mai mizerabilă campanie văzută de mine până acum pentru președinție, s-au aruncat fonduri imense în joc, pentru a prosti poporul român. Simt disperarea partidului, e miza cea mare, ultima carte jucată.

Da, Ponta a crescut pensiile cu un procent infim, a dat mai multe ajutoare sociale, în preajma alegerilor promite de toate pentru toți, lapte și miere, dar știți cine va achita nota de plată pentru toate astea? NOI!

Noi, ăia care încă mai muncim legal, care ne chinuim să ținem pe linia de plutire niște afaceri prin România, mai mici sau mai mari. Noi, care am văzut zeci de firme ale prietenilor noștri cum s-au închis, pentru că nu mai făceau față taxelor ce veneau peste ei. Noi, care ne-am văzut prietenii plecând din România pe capete, pentru că s-au săturat de sistemul din țara asta.

Noi, care ne mirăm că din salariul brut plătit de noi și angajatori mai primim doar 40% în mână, iar sănătatea și educația sunt de râsul curcilor, ne e jenă să ne ducem copii la școală sau în spitale. Noi, care plătim accize suplimentare pentru carburanți doar pentru a afla că banii nu ajung la drumuri, ci la ajutoarele sociale oferite de Ponta celor ce votează cu stomacul în locul creierului.

Noi, cei care ne uităm cum tot PSD-ul este corupt și cade pe capete, și ne întrebăm cum de Ponta mai are curaj să candideze. Noi, care ne întrebăm de ce am vota un plagiator și un mincinos cronic, care se încurcă în propriile minciuni.

Mi-aș dori să iasă Iohannis, voi vota cu el, prefer oricând un neamț ca el unui român ca Ponta. Îmi doresc enorm să NU iasă Ponta, dacă se întâmplă asta voi fi sincer dezamăgit de poporul ăsta și voi ajunge la concluzia că în ultimii 25 de ani nu am învățat nimic și încă suntem o turmă de oi ușor de manevrat, fix la fel ca în 89, când ne amăgeam cu zâmbete și promisiuni. Îmi doresc să cred că ne-am învățat lecția, că suntem mai inteligenți decât cred ei, că nu putem fi prostiți cum speră ei.

Mergeți la vot duminică. Nu am nici un prieten care să voteze cu Ponta. Sper să nu am nici un cititor. Mergeți la vot. Știu că se vor fura voturi, se vor face manevre, se vor plimba autocare, dar nu pot ei fura cât putem noi vota. E primul an când mi-am sunat părinții și m-am asigurat că votează în cunoștință de cauză. Nu, nici ei NU vor vota cu Ponta.

Mergeți și votați cu creierul, nu cu stomacul. Votați pentru copiii voștri și copiii prietenilor voștri, dacă nu vreți să votați pentru voi. Votați pentru că eu nu aș vrea să povestesc peste ani și ani copiilor mei cum poporul român a fost așa de prost încât l-a ales pe Ponta președinte, după tot ce a stricat și furat în țara asta, el și cu ai lui. Am făcut greșeala asta de 2 ori în anii 90, să nu o mai repetăm.

Fotografia e luată de la Andrei.

Recomandă

18 Comentarii

  1. De acord! Sa mergem toti la vot, sa nu mai fim tratati ca niste prosti. Apropo de Ponta…au indraznit cei de la primaria orasului sa ma sune pentru a ma asigura ca, daca iese Ponta presedinte, toate proiectele in curs si viitoare vor fi finalizate. Rusinica! Asta e campanie sau e o tentativa de spalare de creier?

  2. :))))))))=)))))))))))))))doamne mor ce poza tare:)))). colac peste pupaza baietii si fete,trebuie sa mergem la vot. eu unu merg. de ce sa nu merg si sa voteze altu in locul meu. oricum ponta e un mincinos….am vazut o gramada de discursuri de ale lui pe la tv ca facem dregem si hop nu a facut nimic…..

  3. Nu merg. Cum sa voteze altcineva pentru mine (sau in locul meu) daca eu, chiar daca as intra intr-o cabina de votare, nu as avea pe cine pune stampila? Logica elementara.

  4. Ponta este toxic. 2 ani a dovedit asta. Basescu si subalternii sai au dovedit-o insa ca este si mai toxic in 10 ani! Nu mai vorbim de Iliescu…

    Va mai trece mult timp pana cand va ajunge sa conduca Romania o persoana cu un cazier nepatat, o persoana cinstita care nu a mai fost la putere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *