fbpx

Nici nu am ajuns bine înapoi de la mare și ne-am trezit prinși la mijloc în febra cumpărăturilor pentru începerea școlii. De anul ăsta a crescut miza, vom avea două școlărițe, nu una. Recunosc că eu am evitat cu brio partea cu rechizitele și am pozat în erou salvator: m-am oferit să mă ocup eu de echipamentul sportiv al fetelor, și pentru asta am apelat la Decathlon, furnizorul tradițional al #teamSescu când vine vorba de sport. Au prețuri bune pentru tot ce au nevoie copiii la început de an școlar, prin campania “Hai la școală, hai la sport”.

Țin minte că atunci când a intrat Decathlon în România, prin 2009, mi se părea foarte mișto că poți merge acolo cu copilul să se joace, în timp ce tu testezi echipamentele. Nu știam pe vremea aia că vom deveni fani și vom petrece multe ore prin magazinele lor, alături de fete. Bine, nu știam nici că vom avea două fete, dar asta e altă poveste.

În timp am ajuns să cumpărăm majoritatea echipamentelor sportive pentru ei, de la bocanci de mers pe munte până la cort și saltea, ba chiar i-am convins și pe cei din familie să cumpere de la ei, inclusiv o bicicletă electrică B’TWIN.

De regulă cumpărăm brandurile lor proprii, credem că au un raport bun calitate-preț, dar sunt și multe articole de la brandurile de top cu prețuri bune. Sfat pentru începători, dacă găsiți ceva interesant pe site-ul lor dar nu și în magazinul cel mai apropiat de voi, puteți comanda online cu livrarea în magazin, ca să probați înainte de cumpărare.

Evident că a trebuit să le atragem pe fete la cumpărături, ele aveau chef de lenevit după vacanță, așa că le-am promis că se pot juca în magazin, cât timp noi căutăm echipamentul sportiv. Și asta au făcut.

În final am scăpat ieftin și rapid cu tot ce aveau nevoie, respectiv trening, pantofi sport și rucsac, 190 lei toată distracția. Găsiți și articole mai scumpe la Decathlon dacă vreți, dar eu zic că pentru 1-2 ore de sport pe săptămână nu are sens să investim prea mult. Important e ca fetele să se simtă bine, iar diferența de bani preferăm să o investim în experiențe. În final am cumpărat astea:

Încălțăminte pentru mers sportiv 100 pe gri cu roz, la 39,90 lei- sunt ușori, flexibili, au talpa plată, din experiența noastră rezistă un an de zile la orele de sport și ce activități mai fac fetele.

Trening GYM’Y S500, pe roz, la 29,90 lei- știu că vă place bumbacul, dar materialul sintetic evacuează transpirația, nu vrei să alerge copilul și să stea cu bluza de trening udă pe el după aceea.

Rucsac Classic 17l Kipsta, pe roșu, la 24,90 lei. Ăsta a fost o surpriză plăcută, teoretic e rucsac gândit special pentru ora de sport, ai compartiment dedicat pentru pantofii de sport, un mic buzunar pentru bani sau telefon sau alte chestii mici, plus compartimentul mare pentru haine de schimb. Practic e destul de comod să îl folosim și în drumeții.

După ce am luat tot echipamentul fetelor am făcut și inaugurarea lor în parc, plus câteva teste de rezistență și joacă.

În principiu acum suntem gața pentru școală și pentru ora de sport, urmează distracția cu serbarea de început de an, primele emoții pentru fete și câteva lacrimi pentru noi, micuțele noastre sunt acum mari, ambele la școală.

4 Comentarii

Lasă un comentariu