#priNeamt 3, sau cum voi fi turist la mine acasă, în Neamț

Sunt plecat de vreo 12 ani de acasă, dar de fiecare dată când intru cu mașina în Neamț, de oriunde aș veni, am senzația că am ajuns acasă când văd indicatorul de intrare în județ. Singurul meu regret e că deși mi-am petrecut copilăria și adolescența în zonă, nu am reușit să descopăr toate locurile frumoase din Neamț, pentru că sunt foarte multe.

De aceea m-am bucurat când prietenii de la AutoBoca | Rent-A-Car m-au invitat la ediția a treia #priNeamt, un infotrip turistic de 450 de kilometri prin Neamț ce reunește 60 de bloggeri din România, Moldova și Anglia, timp de 7 zile. Da, ați citit bine, 60 de bloggeri români și străini, cred că e cel mai important eveniment dedicat promovarii în mediul online a unui județ din România.

Între 5 și 11 septembrie vom descoperi cele mai frumoase destinații turistice din Neamț, deci stați cu ochii pe blog și urmăriți pe Facebook, Google+, Twitter si Instagram hashtag-ul #priNeamt pentru fotografii cu peisaje superbe. Abia aștept să trec iar prin Cheile Bicazului.


Evenimentul este organizat de Eventur, o agenție specializată în evenimente de social media și consultanță în marketing pentru business-urile axate pe turism, înființată de Alex Filip.

Itinerariul arată cam așa:

PRINEAMT3-Harta

În plus, pe 5 septembrie va avea loc Hotel Central Plaza din Piatra Neamț un curs gratuit de o zi destinat business-urilor din turism, ce are ca scop stimularea creării unor programe turistice tematice și dezvoltarea marketing-ului online pe nisa unităților de cazare și agențiilor de turism. Dacă aveți tangență cu turismul și sunteți în zonă vă recomand conferința, participarea e gratuită, dar trebuie să vă înscrieți aici, locurile fiind limitate. Veți afla cele mai noi informații despre promovarea online a turismului românesc și despre transformarea clienților deja existenți în clienți fideli.

PRINEAMT-Editia-a-III-a

Alin a scris mai multe detalii despre #priNeamt.

Voi ce locuri faine ați vizitat prin județul Neamț?

5-11 septembrie 2014. Tot ce-i de văzut #priNeamt! Urmărește ediția a III-a a celui mai important eveniment dedicat promovării în mediul online a unui județ din România. Află mai multe detalii pe http://goo.gl/Lw8mzy

Organizator: Eventur Bucharest. Powered by Petrom Romania. Parteneri principali: Autoritatea Națională pentru Turism, Consiliul Județean Neamț, Primăria Piatra Neamț, Hotel Bistrița din Durău, Blue Air și Autoboca Rent-a-car.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
3 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Cosmin

Parcul Natural Vânători e fain, puteti sa va plimbati pe puntea suspendata la 15 metri.

[…] a avut loc o conferință de marketing online în turism, în cadrul #priNeamt, un eveniment tradițional deja în zona Piatra Neamț, toți cei implicați în turismul […]

[…] pentru a poza, urca și populariza pe rețelele sociale tot ce le intră în cale, în cadrul #priNeamt. Poate că nu am prins pe cadru chiar tot ce merită văzut, sunt fotografi profesioniști în grup […]