fbpx

1 an de #Limitless pentru mine

Din ultimul an de zile cel puțin 6 luni, în fiecare marți și joi, am fost prezent la sală. Limitless, dacă nu ați mai citit pe aici alte articole, e un program din acela complet de remodelare corporală, unde antrenorii nu doar că trag de tine să mai bagi încă 10 flotări sau genoflexiuni sau alte exerciții SF atunci când tu crezi că nu mai poți, dar te și verifică dacă ai mâncat conform alimentației stabilite cu nutriționistul, dacă bei destulă apă, dacă ești ok, trup și spirit. Și după ce ajungeam acasă, marțea și joia, dura vreo 2 zile să îmi revin, cel puțin la începuturi, când nu aveam deloc condiție fizică. E un program provocator, extenuant, greu. Pentru mine e extraordinar, îmi place la nebunie, de asta nu am lipsit deloc. 🙂

Dependența

Vedeți voi, toți oamenii vor să aibă o stare fizică excelentă, să se simtă bine în propria piele. Dar nu ajungi să te simți excelent zi de zi doar băgând junk food în tine și stând cu fundul pe scaun 8 zile la birou. Ajungi la condiția fizică pe care o vezi prin pozele photoshopate din reviste atunci când începi să apreciezi durerea, stresul, efortul ce trebuie depus zilnic, când începi să iubești gătitul sănătos, când începi să îți planifici porțiile de mâncare pentru săptămâna ce urmează, deși ar fi mai ușor să comanzi ceva rapid.

Aveți mare grijă cu Limitless. Chiar funcționează dacă vreți să vă schimbați stilul de viață

Un corp sănătos presupune multe schimbări, și nu vorbesc doar de schimbările fizice, de alimentație, ci mai ales de cele mentale,  de felul în care ajungi să te vezi în oglindă, deoarece tranziția de la o persoană inactivă la una care face mișcare de plăcere nu e ușor de realizat. Nu e vorba de diete, de regimuri alimentare, ci de o schimbare completă.

De asta e fain Limitless, că te ia de mânuță și te reeducă nu doar alimentar și sportiv, ci și mental, până ajungi să te uiți în oglindă și să nu mai recunoști persoana pe care o vezi acolo, față de persoana care erai acum un an.

Și nu e vorba doar de kilograme, ci de cum te percep cei din jur, de obiceiurile sănătoase pe care ajungi să le ai, de faptul că nu te mai sperie ideea că ai făcut 15-20 de kilometri mergând pe jos într-o singură zi. Îți dai seama că ai ajuns acolo unde trebuie atunci când toate cele de mai sus devin normalitatea.

Cum e la un antrenament #limitless – un video de 4 minute

Acum să nu credeți că am ajuns un maniac al stilului de viață sănătos, că bag în mine doar salate cu semințe de chia și piept de pui la grătar, că alerg zilnic maratoane. Sunt zile și zile, sunt weekenduri mai leneșe cu multe ieșiri cu prietenii, când apare și pizza, și berea, sunt săptămâni când nu apuc să fac decât 1-2 ore de sport.

Diferența față de acum 1 an este că îmi știu limitele și știu ce trebuie să fac ca să mă mențin. Pentru o zi cu junk food am nevoie de 5 zile cu alimentație sănătoasă ca să îmi revin. Dacă nu fac mișcare o săptămână deja încep să mă doară toate, organismul îmi spune când devin prea leneș. Și chiar dacă mă abat de la calea cea dreaptă, tot acolo revin, că mă simt mai bine așa.

#Limitless: Cum am dat jos 14 kilograme în 3 luni, fără să fac foamea

A 5-a editie Limitless din acest an incepe pe 8 Mai și se termină pe 4 Iunie. În Bacău mai erau 8 locuri libere ieri în grupa de la ora 18:00 (Marți-Joi). Înscrierile se fac la bacău@iamlimitless.ro sau 0743044471Know Limits Studio. Pentru celelalte orașe aveți mai multe detalii pe iamlimitless.ro și pe pagina de Facebook Limitless.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *